Menu

SemaSearch - Items filtered by date: februari 2015

Wat is het nut van marketing automation?

Marketing automation wordt steeds meer gebruikt in de B2B en langere business-to consumer sales cycles. Er zijn al vele aanbieders van software oplossingen die meerdere marketinggebieden aan elkaar koppelen en goed laten aansluiten op het verkoopproces. Tot op individueel klant niveau kan de marketeer het leadproces zo invullen dat er gedurende het gehele koopproces de juiste content aan de prospect wordt gestuurd. Het schieten met hagel op grote onwillige groepen van mensen is voorgoed verleden tijd. Deze manier van werken voorkomt heel veel ergernissen bij de afnemer en tegelijkertijd kan de ROI van de marketing inspanningen veel beter gemeten worden.

Read more...

De 5 aandachtsgebieden om met sociale media de beleving van uw merk te verhogen.

Veel gezien de afgelopen dagen, mensen die voor de deur bij V&D worden geïnterviewd over wat ze van nou eigenlijk van het warenhuis vinden. Het probleem van de warenhuisketen is dat ze te weinig klanten trekken en daardoor onvoldoende omzet hebben. De algemeen gehoorde klacht is dat het warenhuis te weinig spannend is en te weinig onderscheidend van concurrentie.

Read more...

Omzet vergroten door analyse van digitale data

Conversies daar draait het nu om. Maar wat is een conversie voor jouw business? Hoe meet je conversies? Hoe verleid je gebruikers er toe om een conversie te doen? De tijd is voorbij dat je met een fraaie website alleen grote omzetten kon behalen.

Read more...
Subscribe to this RSS feed