Menu

Diensten

Adverteren met Google Adwords, het beste medium ter wereld!

"U hebt een bedrijf en dus een verhaal en dat verhaal verdient natuurlijk een publiek." Haarfijn uw publiek vinden kan met Google Adwords. Op het Google zoeknetwerk en Op het Display Netwerk van ruim een miljoen uitgevers. Met de vele segmentatie mogelijkheden van Adwords kunt u precies uw doelgroep vinden en specifiek hen uw boodschap tonen. De mogelijkheden zijn haast oneindig. De kracht van dit medium is geweldig.

Lees meer

Project Management

Projecten worden bij SemaSearch aangestuurd volgens de Prince2 methodiek. Deze methode kent een grote mate van flexibiliteit en is op alle projecten toepasbaar. Prince2 werkt met een 7-tal principes:

Lees meer

Social media strategie

Social media succesvol gebruiken voor de promotie van een merk of een organisatie kan niet zonder een strategische benadering. Deze media zijn in een snelle groeifase en hun belang neemt dagelijks toe. Mensen, waaronder uw klanten, besteden steeds meer tijd op een of meerdere van deze platforms. Wilt u die hierop bereiken dan is het verstandig om goed beslagen ten ijs te komen. Het potentieel is enorm en de mogelijkheden zijn gigantisch, maar de valkuilen zijn gevaarlijk en kunnen voor grote problemen zorgen.

Lees meer

Effectieve inbound marketing

Heeft u een duurzaam concurrentie voordeel dan is het vanzelfsprekend dat u dit zo goed mogelijk in de markt zet. Daar hoort ook de beste digitale strategie bij. Inbound marketing is dan een zeer goede keuze voor u. Deze strategie houdt rekening met het koopgedrag van een klant en stemt de content die hij te zien krijgt af op de fase waarin zijn besluitvorming zich bevindt. Door deze methode wordt het percentage van bezoekers dat klant wordt sterk vergroot.

Lees meer

Strategische marketing planning

De strategische marketing planning begint bij uw visie, missie en doelstellingen. Deze richtlijnen zijn het vertrekpunt voor de situatieanalyse waarbij zowel de externe als de interne organisatie worden onderzocht. De data die dit oplevert wordt getoetst aan de richtlijnen van uw beleid.

Lees meer

Semantische Search training

Welke stappen moet u ondernemen nadat uw business op het web flink is gaan groeien,? Hoe meet u uw succes? En wat is de beste garantie om uw succes te behouden? Het antwoord op deze vragen ligt altijd besloten in kennis en vaardigheden van uw zelf en van uw eigen medewerkers.

Lees meer

Hoe maakt u waardevolle content?

Bij het produceren van content moet u een focus hebben op de kwaliteit. Het moet uniek zijn en uw eigen authenticiteit weergeven. Voor de klant moet het waarde hebben in de context waarin wordt gezocht.

Lees meer

Waardevolle relaties en sociale media

Hoe verkrijgt u de status van autoriteit op het web? Belangrijk daarvoor is dat u digitaal aanwezig bent. Vooral in de sociale media. U moet een sociaal signaal opbouwen dat wordt gewaardeerd door personen met invloed. Dat is meer een kwestie van auteur dan van de eigenaar van het platform. Maar de connectie moet wel duidelijk naar uw site zijn.

Lees meer

Onafhankelijke SEO

Twijfelt u aan de goede werking van uw website? Kan uw website wel goed door Google geïndexeerd worden? Zijn er technische kwesties waardoor de site niet het rendement oplevert dat u ervan verwacht?

Lees meer...